_gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Pradžia > Atviras kodas, Kompiuterija > CM7.1 v0.9. Windowsų nebereikia!

CM7.1 v0.9. Windowsų nebereikia!

2011-07-26

MAD Team kūrėjai nesnaudė ir užpraeitam įraše paminėtą CM7 „naktinę“ versiją patobulino kaip reikiant. Dabar nebeveikia tik ROM Manager, FM radijas ir SIM įrankiai. Odinas diegimui NEBENAUDOJAMAS! Reikia root teisių!

Iš pradžių reikia įsidiegti CWM based recovery. Tam atsisiųskime šį archyvą ir pervadinę jį į „update.zip“ įsimetame į SD kortelės šakninį katalogą. Atsisiunčiame iš Prekyvietės Terminal Emulatorių. Įvedame „su“. Lentelėj pasirenkame „Allow“. Ir rašom „reboot recovery“. Persikrovus telefonui, dpad’o mygtukais pasirenkame „Apply update.zip“ ir tarp daugybės „No“ pasirenkam vieną vienintelį „Yes“. Po visko spaudžiam „Reboot“. Atsisiunčiam taip pat iš Prekyvietės Titanium Backup, pas’darom programų duomenų kopijas. Atsisiunčiam kompiuterin ir perkeliam telefonan dar 3 paketus: patį CM7.1 v0.9, hotfix 6 ir Google Apps. Vėl atsiveriam terminalą ir taip pat įvedame „su“ ir „reboot recovery“. Užsikrovus kitam recovery einame į wipe data/factory reset ir „yes“. Keliaujam per install update from sdcard į choose zip from sdcard. Ir diegiam iš eilės: update-cm-7.1.0-RC1-MADTEAM-v0.9-signed.zip, v0.9-hotfix6.zip ir galų gale gapps-gb-20110613-signed.zip. Ir „reboot phone“. Turim ROM.

Jei kam įdomu, visas vaizdelynas. Ir nepamirškit pažiūrėt, ar yra kas naujo http://www.madteam.co/forum/development/(development)-cyanogenmod-7-1-‘galaxy5’-port/.


 

Kategorijos: Atviras kodas, Kompiuterija Žymos:
  • Dabar dar parašyk ką gauni paaukodamas skambučių, wi-fi ir šiaip bendrą telefono stabilumą? Aš tai bandžiau save įtikinti, kad būtų verta įsidiegti CM, bet neradau priežąsčių kam man to reikėtų. O minusų labai daug. Jeigu pats retai skambini ar nesinaudoji wi-fi tai nereikėtu teigti, kad tai veikia stabiliai. Nes stabiliai tikrai neveikia. Kaip ir daugybė telefono funkcijų.
    Ir beje nereikėtu to priskirti madteam – ten tik spyke viską padarė praktiška vienas pats. O tas priekvailis brazilas nesugebėjo nė dorai samsung ROM perdaryti.

  • >praeivis
    Skambučiai – nebepersikrauna, viskas gerai.
    „Wi-Fi“ – kažkaip man viskas praeina, gal dėl nesveikai užkelto procesoriaus greičio.
    Bendras stabilumas – aha, mistika, man viskas gerai.

    O motafoca sumanė šitą iš pradžių kurt. Bet pritariu, jo ROMai nesąmonė… psyke arba Drizzy geresni. Bet jie visi yra ten – MAD Team :/

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos