_gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Pradžia > Maistas > Lavaadžsūrė

Lavaadžsūrė

2011-07-05

Šiam nelabai girdėtam valgiui reikia:

Adžikos (kuo aštresnė – geresnė),

lavašo (normalų gabalą, ant kurio tepsim ir dėsim) ir

fermentinio sūrio (lengvai tarkuojamo)

 

 

 

 

Vieną lavašo gabalo pusę aptepam adžika.  Sutarkuojame sūrį ir jį lygiai paskirstome. Ir  200 laipsnių  karščio orkaitę įdedam. Po kokių 9 minučių jau galime valgyti…

Kategorijos: Maistas Žymos:
  • piktas

    Labai skanus patiekalas.Patariu visiems pamėginti :)

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos